Oprema za nastavitev naprednega sistema za pomoč voznikom ADAS in diagnostična orodja AUTEL

Sodobna osebna vozila so opremljena z naprednimi tehnologijami in varnostnimi sistemi, ki so vozniku lahko v pomoč. Napredni sistemi za pomoč voznikom (ADAS) so elektronski pomožni sistemi, ki vozniku pomagajo v določenih situacijah, dvigujejo raven varnosti in zagotavljajo večje udobje med vožnjo.

Pogoj za učinkovito in varno delovanje ADAS asistenčnih sistemov je njihova popolna tehnična brezhibnost. Vsi elementi morajo delovati, sistemi pa morajo biti ustrezno kalibrirani za delovanje v posameznem vozilu oziroma sodelovanje med posameznimi sistemi.

V podjetju Produkt vam nudimo vrhunske in inteligentne diagnostične sisteme proizvajalca AUTEL, ki omogočajo inteligentno, hitro in učinkovito kalibracijo ADAS naprednih asistenčnih sistemov.

ADAS kalibracija senzorjev je potrebna v primerih:

  • menjave vetrobranskega stekla.
  • Popravila vzmetenja.
  • Nastavitve podvozja.
  • Spremembe dimenzije pnevmatik.
  • Zamenjave senzorja ali nosilca.
  • Sprožitve sprednje zračne blazine, ki se je odbila od vetrobranskega stekla.
  • Tehničnih informacij za servis (TSB) ADAS senzorjev, ki jih objavijo avtomobilski proizvajalci.
  • Mehanskih postopkov, kot je na primer popravilo kondenzatorja ali sistema za hlajenje motorja, ki zahtevajo odstranitev spredaj nameščenih senzorjev.

Za izvajanje ADAS kalibracije potrebujete ustrezno diagnostično orodje in kalibracijski okvir. V našem podjetju nudimo oboje. Dodatno vam nudimo tudi vse potrebne dodatke, izobraževanje, nadgradnjo programske opreme in vzdrževanje.

Lastni kalibracijski sistem vam omogoča časovne in finančne prihranke ter nudi popolni nadzor nad popravilom. Obstoječi lastniki Autel ADAS sistemov poročajo o 50 % povrnitvi investicije že v nekaj mesecih redne uporabe.

Izbira ustreznega orodja je odvisna od vašega namena uporabe. Kakšne ADAS sisteme boste kalibrirali? Ali popravljate in menjate steklo, ste avtokleparska delavnica za posebna popravila, nadgradnje ali popravilo vozil ali vulkanizerska delavnica? Ali potrebujete stacionarno nameščen okvir, ali mobilnega, da vam ne zaseda preveč prostora v delavnici? Na vas vaša vprašanja vam pomagamo odgovoriti in izbrati ustrezno orodje za vas.

AUTEL ADAS osnovni sistem za kalibracijo

 AUTEL ADAS full sistem za kalibracijo

AUTEL ADAS MA600 osnovni mobilni sistem

AUTEL ADAS MA600 full mobilni sistem

AUTEL ADAS IA800

AUTEL ADAS IA900WA

Produkt_ADAS kalibracija in tester

AUTEL ADAS full sistem s testerjem

Avtooptika HUNTER Hawkeye Elite z Autel ADAS

AUTEL diagnostična orodja in testerji

Diagnostična orodja in testerji omogočajo napredno diagnostiko vozil. Nudimo vam široko izbiro vseh orodij in testerjev proizvajalca AUTEL.

Smo uradni zastopnik proizvajalca AUTEL v Sloveniji.

AUTEL MaxiSYS MS906

AUTEL MaxiSYS MS908S PRO II

AUTEL MaxiSYS MS909

Niste našli določenega izdelka?

Zastopamo: