Dvigala

Dvigala

V sklopu avtodvigal pokrivamo celoten spekter dvigal, od dvigal za motorna, osebna ter kombinirana vozila, do dvigal za avtobuse, tovorna in kmetijska vozila. Če potrebujete škarjasto dvigalo, dvostebrno dvigalo, vgradno dvigalo, mobilno dvigalo ali kanalsko dvigalo, smo mi pravi naslov za vas. Prav tako nudimo široko ponudbo pomožnih servisnih ter ročnih dvigal oziroma dvigalk ali krokodilov kot jim včasih pravimo. Zastopamo svetovno znane proizvajalce kot so Maha, Ravaglioli, Mondolfo Ferro, Blitz, JAB, Omegalift in Mazzola, s strani katerih smo deležni polne strokovne podpore pri montaži in servisu.

Naši terenski komercialisti vas obiščejo v vaši delavnici in vam svetujejo pri izbiri in investiciji v avtodvigalo. Nudimo tudi vso strokovno pomoč – od osnovne ideje pa do končne izvedbe tehničnih del pri postavitvi avtodvigala.

V primeru, da ste zainteresirani za nakup rabljenega avtodvigala ali drugih rabljenih delov za avtodvigala, nam to sporočite in javili vam bomo kaj imamo trenutno na zalogi.

Dvostebrna elektrohidravlična dvigala

Škarjasta dvigala

Škarjasta elektrohidravlična dvigala za avtooptiko

Cilindrična vgradna dvigala

Servisna dvigala za motorna vozila

Mobilna stebrna dvigala

Kanalska dvigala

Pomožna servisna dvigala

Dvigala za menjalnike in diferenciale

Žerjavi – dvigala za motorje

Niste našli določenega izdelka?

Zastopamo: