Podjetje

Kljub temu, da smo leta 1990 začeli kot malo, družinsko podjetje, smo leta 2020 obeležili že 30. obletnico delovanja. Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti se je naše podjetje uspešno prilagajalo povpraševanju na tržišču in s tem razširilo svoj prodajni program na današnji obseg.

V našem podjetju vam je na voljo celotna oprema od drobnega orodja pa do najsodobnejše računalniško podprte opreme potrebne za izvajanje avtoservisne dejavnosti (stroji za premontažo in uravnoteženje pnevmatik, naprave za kontrolo in polnjenje avtomobilskih klim, najrazličnejša dvigala za osebna in tovorna vozila, naprave za nastavitev in kontrolo podvozja vozil, sistemi za odsesavanje izpušnih plinov vozil, oprema za tehnične preglede kot so zavorni valji, preizkuševalci zračnosti končnikov, analizatorji izpušnih plinov in podobno, ter ročno orodje, ročna hidravlična dvigala, oprema za distribucijo olja in maziv, idr.). Ogled naprav in orodja, ki je na zalogi, je možen v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 211b, prav tako pa smo vam na voljo z obiskom na vaši lokaciji.

Ker smo si skozi vsa leta delovanja podjetja Produkt d.o.o. nabrali veliko izkušenj in strokovnega znanja, smo se leta 2013 odločili odpreti tudi Tehnične preglede Produkt, na Toplarniški 20, v Ljubljani, kjer lahko vsa znanja ter vrhunsko opremo uporabimo tudi v praksi.

Nudimo vam strokovno pomoč od osnovne ideje, do končne izvedbe tehničnih del.

V današnji stiski s časom vas naši zastopniki obiščejo na vaši lokaciji in vam z osebnim pristopom svetujejo pri željeni investiciji in nakupu ustrezne opreme in orodja. Nudimo vam visoko strokovno pomoč od osnovne ideje pa do končne izvedbe tehničnih del. Spremljamo vse novosti na svetovnih avtosalonih v tujini, zato se naši sodelavci lahko pohvalijo s poznavanjem zadnjih dosežkov sodobne svetovne tehnologije v naši dejavnosti.

Zastopamo:

Potrebujete več informacij?