Ročno in pnevmatsko orodje

BETA – Orodje za profesionalce

V italijanski Lombardiji že od leta 1923 nastajajo izdelki za najzahtevnejšo profesionalno uporabo. Skozi stoletje nenehnih izboljšav in inovacij je orodje Beta postalo sinonim za kakovost. Betini izdelki izpolnjujejo najvišje svetovne profesionalne standarde in so redno testirani v najzahtevnejših delovnih pogojih. Zaupajo jim industrijski uporabniki, obrtniki, mehaniki, pa tudi številni domači mojstri, ki radi kaj postorijo sami in cenijo kakovost.

Orodje za profesionalno rabo mora biti kakovostno, varno in trpežno. Le tako se bo lahko uporabnik zanesel, da ga ne bo nikoli pustilo na cedilu. Betini inženirji pri načrtovanju in izdelavi orodja spoštujejo tradicijo, hkrati pa nenehno skrbijo za inovacije, s pomočjo katerih je orodje Beta kos vsem novim nalogam na delovnem mestu.

Kakovost orodja Beta so prepoznali tudi šampioni svetovnega kova, saj ga že več kot 50 let uporabljajo tudi mehaniki najboljših motorističnih dirkačev v prvenstvu MotoGP. Z njihovo pomočjo in nasveti se orodje Beta vsako leto dodatno izboljšuje in utrjuje svoj primat kakovosti.

Oglejte si aktualne kataloge orodja BETA:

S 1. 6. 2022 se kataloške cene, objavljene v katalogih BETA, višajo za 5 %.

GENERALNI KATALOG

AKCIJSKI KATALOG -42 %

BETA Set trojih klešč 1169BM/D3  

Set štirih klešč 1169/D4  

BETA delovni pult C45PRO X

BETA delovni pult C59A

BETA set kombiniranih ključev 42/SP15

BETA set izvijačev z jekleno glavo 1243/D7

BETA čevlji 7352A

BETA set izvijačev 1203/D8P

BETA moment ključ 666N/20

BETA čevlji 7356G

BETA delovni pajac

Niste našli določenega izdelka?

Zastopamo: