MaxiCharger električne polnilne postaje

Celovita rešitev pametnih polnilnih postaj za emobilnost prihodnosti

MaxiCharger pametne polnilne postaje so vsestranske električne polnilne postaje, namenjene domači in javni uporabi. Odlikuje jih inovativna tehnologija in izjemen dizajn. AC polnilnice so na voljo v različicah 7kW, 11kW in 22kW, z možnostjo montaže na zid ali samostojno (dodatni stebriček).

Modularna zasnova MaxiCharger postaj omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje. Odlikuje jih tudi izredna zanesljivost in varnost. Vrhunski algoritem za testiranje baterije lahko podaljša življenjsko dobo baterije do 20 %. Zaradi inovativne zasnove hlajenja je delovna temperatura pri polni moči 10 % nižja od industrijskega povprečja, kar podaljša življenjsko dobo naprave za več kot 8 let.

MaxiCharger AC Wallbox polnilnico lahko upravljate s pomočjo brezplačne aplikacije, kjerkoli in kadarkoli (nadzor na daljavo). Enostavna programska oprema za upravljanje polnjenja vašega električnega vozila vam omogoča spremljanje, upravljanje, načrtovanje in optimizacijo pametnega polnjena.

Zakaj bi se odločili za MaxiCharger polnilne postaje:

  1. Izjemna varnost (trojna zaščita) in zanesljivost.
  2. Enostavna namestitev in vzdrževanje ter uporabniku prijazna uporaba preko aplikacije (videoposnetek Kako namestimo MaxiCharger polnilno postajo).
  3. Vrhunska funkcionalnost, ki omogoča integracijo v vaš pametni dom in upravljanje porabe električne energije (dinamično prilagajanje moči polnjenja omrežju; oglejte si še videoposnetka o funkcijah DLB in ALM).

 

Ali želite postaviti električno polnilnico, ki jo bodo lahko uporabljali tudi vaši gostje, stranke ali zaposleni? Morda posodabljate vaš vozni park in potrebujete električno polnilnico?

MaxiCharger polnilnice so nameščene v javnih parkirnih hišah, v parkirnih hišah večjih stanovanjskih hiš, v hotelih, kampih, penzionih, wellness centrih, restavracijah, termah, pred avtomehaničnimi in vulkanizerskimi delavnicami, avtomobilskimi saloni, na parkiriščih podjetij ali trgovskih centrov idr.

MaxiCharger polnilne postaje so združljive z OCPP 1.6 (možnost nadgradnje na 2.0.1 in kasnejše različice) protokolom za komunikacijo med električno polnilno postajo in sistemom za upravljanje polnilnih postaj. MaxiCharger polnilne postaje v javni rabi enostavno upravljate preko Autel Charge Cloud. Vabljeni k ogledu videoposnetka Kako upravljati z javnimi polnimi postajami.

V podjetju Produkt vam svetujemo o ustrezni izbiri polnilne postaje glede na vaše potrebe in želje. Na podlagi brezplačnega ogleda, pripravimo projekt, polnilno postajo vam dostavimo in poskrbimo za namestitev, vas izobrazimo za upravljanje s postajo in nudimo tehnično podporo ter servis.

AUTEL MaxiCharger 7 kW

AUTEL MaxiCharger 11 kW

AUTEL MaxiCharger 22 kW

Dodatki

Kabel

Niste našli določenega izdelka?

Zastopamo: