Praznujemo 34. obletnico delovanja

Peter Novak in ekipa Produkt

34 let Produkta

Podjetje PRODUKT je družinsko podjetje, ki v letošnjem letu praznuje že 34. obletnico delovanja. Začetki podjetja segajo v leto 1990, ko smo pričeli s prodajo avtodvigal za mehanične in vulkanizerske delavnice. Danes pa najdete v našem prodajnem programu celovite vrhunske rešitve priznanih svetovnih blagovnih znamk za vašo delavnico:
  • dvigala za osebna in tovorna vozila,
  • naprave za avtooptiko,
  • stroje za premontažo in uravnoteženje pnevmatik,
  • naprave za kontrolo in polnjenje avtomobilskih klim,
  • sisteme za odsesavanje izpušnih plinov vozil,
  • opremo za tehnične preglede,
  • orodje, pohištvo in pulte za delavnice,
  • diagnostične naprave za osebna in tovorna vozila, kalibracijo ADAS.
  • In električne polnilnice.

Del naše široke ponudbe je na ogled v Produkt razstavnem salonu na Šmartinski 211b v Ljubljani. Lahko pa nas tudi pokličete 01 520 04 66/50 ali pošljete elektronsko sporočilo na komerciala@produkt.si in se dogovorimo za osebni obisk pri vas. Naša mreža prodajnikov po celotni Sloveniji vam je na voljo vsak delovni dan. Z veseljem vam osebno svetujejo in predstavijo ustrezno rešitev za vašo delavnico.

Našo ekipo sestavljajo tudi izkušeni serviserji, ki so specializirani za montažo opreme in strojev, redno vzdrževanje in servisiranje ter popravila.

Skozi leta delovanja smo nabrali veliko izkušenj in strokovnega znanja, da smo leta 2013 odprli Tehnične preglede Produkt, kjer vsa znanja in vrhunsko opremo uporabimo tudi v praksi.

Na naši lokaciji na Toplarniški ulici v Ljubljani lahko uredite tehnični pregled vozil in motornih koles, registracijo vozil, spremembe lastništva, homologacijo vozil in sklepanje avtomobilskih zavarovanj.

Poleg pa se lahko tudi osvežite v našem Produkt baru in operete vozilo v 24urni samopostrežni avtopralnici.

Poleg avtopralnice v Mostah, nas najdete še v Šiški in na Viču. Gre za najsodobnejše ročne avtopralnice, ki uporabljajo tri barvno aktivno peno, visokotlačni čistilec, izberete lahko voskanje ali teflon in globinski sesalec.

 

V naši ekipi je danes že preko 40 zaposlenih sodelavcev, ki z veseljem pomagamo rešiti vaše izzive. Iskrena hvala vsem, da soustvarjate našo zgodbo uspeha!