Samopostrežne avtopralnice Produkt – najboljša izbira za vaše vozilo

Produkt avtopralnice

Samopostrežne avtopralnice Produkt: Moste – Vič – Šiška

Imate dovolj čakanja v vrstah v avtomatskih avtopralnicah? Potem so naše samopostrežne avtopralnice prava izbira!

V naših avtopralnicah lahko svoje vozilo operete hitro, enostavno in učinkovito. Uporaba je zelo preprosta in primerna za vse generacije.

Uporabljamo najsodobnejše pripomočke in tehnologijo, kot so visokotlačne pištole in nežne krtače, ki ne poškodujejo laka na vozilih. Za ohranjanje laka in zaščito vozila pa je na voljo tudi program s posebnim zaščitnim nanosom teflona.

Produkt Siska avtropralnica steze

Odprti smo vsak dan, 24 ur na dan, tako da se lahko ustavite kadarkoli. Poleg tega pa so našim strankam na voljo tudi zelo zmogljivi sesalniki, ki poskrbijo za čistočo notranjosti avtomobila. Poleg sesalnikov pa je na voljo tudi cev za izpihovanje, ki bo odstranila prah iz vsake luknje v avtu.

 

Produkt Siska avtropralnica steza

 

Pri pranju v naših avtopralnicah porabite bistveno manj vode kot doma z navadno vodno cevjo ali pa v avtomatskih avtopralnicah, kjer je poraba vsaj 5x višja. Prav tako pa je zelo ekološko poskrbljeno za odpadno vodo. Vse odtočne cevi so speljane preko oljnih lovilcev preko kanalizacije do čistilne naprave. Na večini domačih dvorišč je dostopna samo meteorna kanalizacija, kar največkrat pomeni, da se vsi detergenti in maščobe spirajo v zemljo in podtalnico.

 

Naših sedem (7) programov lahko uporabljate v vrstnem redu in dolgo kolikor to sami želite. Cena enega žetona je 1,5 € in traja kar 160 sekund. Z rednim pranjem lahko torej avto zelo kvalitetno operete že z dvema žetonoma. Z uporabo naših avtopralnic se lahko izognete tudi morebitnim poškodbam vašega vozila, ki se lahko zgodijo v avtomatskih pralnicah.

Produkt Siska avtropralnica snacks

Zato vabljeni, da nas obiščete in očistite vaše vozilo v eni izmed naših samopostrežnih avtopralnic na Viču, v Šiški ali Mostah.