Zapeljite vaš posel na višji nivo

Produkt blog post naslovka maj

V mesecu maju smo pripravili posebno promocijsko ponudbo avtoservisne opreme

Na voljo so vam dvosteberna in škarjasta dvigala, naprave za kontrolo in polnjenje klimatskih naprav, stroji za premontažo in uravnoteženje pnevmatik, valji za preizkušanje zavor in električne polnilnice.

 

V podjetju Produkt d.o.o. smo ponosni, da že 33 let delujemo na slovenskem trgu kot zastopniki svetovno priznanih blagovnih znamk avtoservisne opreme Hunter, Maha, Beta, Ravaglioli, Mondolfo Ferro, Autel, Ecotechnics, idr.

Verjamemo, da lahko naše stranke dosežejo najboljše rezultate z najboljšo opremo, zato si prizadevamo zagotoviti, da je naša ponudba vedno v koraku s sodobnimi trendi in najnovejšo tehnologijo.

Naša posebna promocijska ponudba avtoservisne opreme vključuje vrhunska dvosteberna elektromehanska dvigala, škarjasta elektrohidravlična dvigala, naprave za kontrolo in polnjenje klimatskih naprav, vulkanizerske stroje za premontažo in uravnoteženje pnevmatik, sistem za kontrolo zavorne sile in električne polnilnice.

 

Dvigala

Ravaglioli KPX 32 dvosteberno elektromehansko dvigalo

Dvosteberno elektromehansko dvigalo KPX 32, z nosilnostjo 3,2 tone in višino dviga do 2 metra je najnovejše dvigalo podjetja Ravaglioli. Gre za sodobno dvigalo, opremljeno z vrhunskimi vzdržljivimi komponentami. Geometrija rok je zasnovana za dvig manjših vozil kot tudi limuzin z dolgo medosno razdaljo.

Po posebni promocijski ceni vam je v mesecu maju na voljo tudi dvosteberno elektromehansko dvigalo Ravaglioli tip KPN LIKTA 5.5, z višino dviga do 2 metrov in nosilnostjo do 5,5 tone.

 

 

Stroji za premontažo in uravnoteženje pnevmatik

Za vašo vulkanizersko delavnico imamo na voljo stroje za premontažo in uravnoteženje pnevmatik znamke Hunter. Hunter  je vrhunski ameriški proizvajalec vulkanizerskih strojev, ki so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča hitro in učinkovito premontažo ter uravnoteženje pnevmatik.

Hunter Revolution stroj za premontažo pnevmatik je robot, ki omogoča samodejno menjavo pnevmatik ter prihrani kar do 57 % vašega časa.

Hunter Road Force Elite je najhitrejši stroj za uravnoteženje pnevmatik na trgu, ki simulira silo ceste z vgrajenim valjem.

 

Prepričani smo da je naša promocijska ponudba popolna za vsak avtoservis ali vulkanizersko delavnico, ki si želi najboljše opreme po ugodni ceni.

 

Katalog

Ne zamudite priložnosti in izkoristite našo posebno ponudbo, ki vam bo omogočila, da boste svojim strankam lahko ponudili najboljše storitve z najboljšo opremo. Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite vrhunsko avtoservisno opremo po ugodni ceni.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete nasvet glede nakupa ali servisiranja avtoservisne opreme, nam pišite na komerciala@produkt.si ali pa nas pokličite na 01 520 04 66.

 

Zaupajte nam in skupaj bomo zapeljali vaš posel na višji nivo.