Iščemo komercialiste na terenu

Iscemo komercialiste na terenu Produkt

Podjetje niso le stroji, oprema ali stavbe; srce vsakega uspešnega podjetja je prava ekipa

Produkt je slovensko podjetje z 32 letno tradicijo na področju avtoservisne opreme (mehanične in vulkanizerske delavnice) in tehničnih pregledov. Smo zastopniki vodilnih svetovnih znamk kot so Autel, Beta, Hunter, Maha, Mondolfo Ferro, Ravaglioli, idr.

Našim strankam po celi Sloveniji zagotavljamo podporo z mrežo lokalnih komercialistov in serviserjev. Uspešno se prilagajmo zahtevam trga in v lanskem letu smo v našo ponudbo vključili rešitve električne polnilne postaje za domačo in javno rabo MaxiCharger.

Sodelujemo z mehaničnimi in avtokleparskimi delavnicami, prodajnimi saloni, vulkanizerji in drugimi, ki potrebujejo orodje, dvigala, stroje za premontažo in uravnoteženje pnevmatik, avtooptiko, opremo za distribucijo olj in maziv, avtodiagnostiko, ali opremo za nastavitev ADAS senzorjev in radarjev. Več o prodajnem programu.

Na sedežu podjetja v Ljubljani skrbimo za digitalno marketinško podporo prodajnim akcijam, na terenu pa se osredotočamo predvsem na demonstracije in predstavitve produktov, izobraževanje strank in svetovanje. Več o našem podjetju.

Našo mrežo lokalnih komercialistov želimo dodatno okrepiti 

Zato iščemo nove sodelavce, s pridobljeno izobrazbo s področja ekonomske ali tehnične smeri, z znanjem angleškega jezika in osnovnim računalniškim znanjem (MS Office). Zaželene so vsaj dvoletne delovne izkušnje na področju prodaje tehnike, rezervnih delov, vozil, strojev ali na sorodnem področju.

▶ Iščemo komunikativne, energične, proaktivne, odgovorne in zanesljive osebe, z izraženo prodajno žilico in željo po razgibanem delu na terenu.

Ekipa Produkt

Naloge komercialista na terenu

✔ Obisk obstoječih strank v regiji (po obstoječi bazi).

✔ Obveščanje strank o novih produktih, servisnih intervalih, nadgradnjah.

✔ Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za stranko.

✔ Priprava ponudb.

✔ Iskanje novih kupcev in širitev obsega posla.

✔ Uživanje v terenskem delu v službenem vozilu.

Dobrodošli v našo ekipo

Novi sodelavci bodo deležni mentorskega programa in uvajanja na sedežu podjetja kot tudi na terenu. Nudimo službeno vozilo, prenosni računalnik / tablico in mobilni telefon. Izobraževanja in usposabljanja potekajo interno in eksterno, v Sloveniji in v tujini (izobraževanja in usposabljanja pri proizvajalcih ter obisk največjih svetovnih sejmov).

Nudimo redno zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim obdobjem treh mesecev oz. po dogovoru.

Pišite nam na elektronski naslov komerciala@produkt.si. Napišite kaj o sebi, dodajte vaš življenjepis ali kratek opis vaših dosedanjih izkušenj in znanj ter počakajte na naš odgovor, mogoče ste prav vi oseba, ki jo iščemo. Z izbranimi kandidati bomo opravili razgovor. Za vaša vprašanja smo dosegljivi tudi na 040 977 797 (Damjana).